Afdelinger

Administration

Abildgårdsvej 10
8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

mail@u-sinding.dk

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Specialudstyr

Igennem årene har vi indkøbt og selv udviklet en mængde udstyr, som sikrer at vi kan løse alle opgaver.

Pistoler
Højtryksanlægget kan arbejde med 2 håndholdte pistoler samtidig. Der kan monteres selvroterende og luftdrevne rotordysse f. eks til afrensning af malede flader, afskrælning af beton og lignende.

Ufoer
Ufoer er en halvautomatisk håndholdt rensemaskine med meget stor effektivitet på lodrette flader. Ufoerne kan monteres med vakuum, således at det afspulede materiale suges væk løbende, så der efterlades en ren og tør overflade klar til ny maling. Højtryksanlægget kan også her arbejde med 2 enheder på én gang.

Aqua Blast
Aqua Blast er en gulvrense maskine med roterende dyser der kan skrælle epoxy- akryl og beton af gulve, maling af skibsdæk, dørkplader, stålbunde i olietanke med eller uden vakuum. Med vakuum efterlades et rent og tørt gulv – klar til en ny overfladebehandling.

Spider Jet
Spider Jet er den nyeste og mest effektive rense robot på markedet til afrensning af f. eks. store skibs sider, bildæk, soldæk eller sider på olie- og benzintanke. Spider Jetten suger sig fast samtidig med, at den renser maling og rust af. Der efterlades en ren og tør overflade klar til ny maling.

6 Tommer Højtryks Injektorer
Vores højtryks injektor er Danmarks største og den har en gigantisk sugeevne.
Den anvendes til sugning af bl.a. aske, sand og sten over lange afstande. Vi kan også bruge den under vand i bl.a. havnebassiner.

Edderkoppen
Special roterende dyse til rensning af fabriksskorstene, siloer og tanke.

Undervands pistoler/dyser
Til f.eks. rensning af spunsvægge, betonpiller og skibe mv. Arbejdstryk 0-1000 bar.

Højtryks sandvasker
Den bruges til bl.a. fjernelse af vejstriber, beton og jern konstruktioner. Arbejdstryk 0-750 bar.

Felix
Felix er en spule robot som vi bruger til nedbrydning af beton. Det kan være broer, parkeringsdæk (se artikel) og betongulve. Vi har også brugt Felix til at totalrense dokarealer på skibsværfter. Arbejdstryk 0-1000 bar.

Rotordyser
Den bruger vi til f.eks. procesrør, og varmeveksler. Vi kan levere mange størrelser og modeller af dyserne – mulighederne er mange. Arbejdstryk 0-2000 bar.

Dreh-Jet
Er en spulemaskine. Den anvender vi til eksempelvis friktionsspuling af vejbaner, skibsdæk, gulve i fabrikshaller osv. Dreh-jet er god til rensning af sprøjte- og malekabiner. Arbejdstryk 0-1000 bar.

StoneAge Single Lance Robot System
Vi bruger denne robot til rensning af processrør, overheder på kedelanlæg osv. Arbejdstrykket er 0-3000 BAR.

StoneAge Dual Lance Robot System
Denne robot bruger vi særligt til rensning af varmeveksler og processanlæg. Den har et arbejdstryk på 0-3000 BAR.

Conjet Jetframe 101 Nalta
Bruges til små opgaver som fx at spule tag og søjler. Den bruges ligeledes til at skære beton ind til fx armeringsjern. Arbejdstrykket er på 0-3000 BAR.