Afdelinger

Administration
Abildgårdsvej 10
8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Kedelrensning

Økonomisk og miljøvenlig kedelrensning

Der er ikke nogen lovmæssige restriktioner for, hvor tit en kedel rensning skal finde sted, men en rensning kan have mange fordele for dig selvom, at den ikke er lovpligtig. Hvis en kedel er tilsodet på røggassiden eller kalket til på vandsiden, kan det nedsætte ydeevnen og øge forureningen, hvis forbrændingen ikke er optimal. Det kan derfor være en økonomisk fordel for dig at få udført en kedel rensning jævnligt.

 

Det skal kunne betale sig for dig

Det er for de fleste virksomheder en udgift, når produktionen skal sættes i bero pga. af en kedel rensning. Derfor lægger vi hos Djurslands Vand Tech ApS vægt på, at få foretaget rensningen så effektivt som muligt, og at kedlen selvfølgelig virker som planlagt efterfølgende, så din produktion sættes mindst muligt i bero. Takket være vores store erfaring indenfor rensning af kedler kan vi arbejde hurtigt og effektivt.

Det er vores ambition at foretage en kedelrensning, der kan betale sig for dig som kunde. Denne ambition forsøger vi at opfylde ved hjælp af vores mange års erfaringer fra vores base i Jylland og ved hjælp af vores specialiserede udstyr inden for vandteknikken

 

Kontakt os for et tilbud på kedelrensning

Vi tager gerne ud på et uforpligtende besøg, så vi kan besigtige kedlerne inden et tilbud afgives. Det gør, at vi kan levere et kvalificerede tilbud og at risikoen for en overskridelse mindskes Vi udfører både enkelte ordrer eller faste eftersyns aftaler alt efter dine behov og ønsker, kan vi finde en løsning til dig.

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 33 48 48 eller via vores kontaktside.