Afdelinger

Administration
Abildgårdsvej 10
8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Water jetting

Landets kraftigste højtryksrenser

Vi hos Djurslands Vand Tech ApS sætter en ære i at følge med udviklingen inden for water jetting, hvilket kan ses i vores store mængde af materiel inden for water jetting. Eksempelvis råder vi over landets kraftigste mobile højtryksanlæg, som kan levere et tryk på helt op til 3.000 bar. Det sammenholdt med, at vi selv designer materiel til specielle opgaver, gør, at vi er med helt fremme teknologisk.

Det gør os i stand til at løse en lang række opgaver. Bl.a. kan vores specialværktøj bruges til at rense tilstoppede rør eller fjerne vejmarkeringer fra asfalt. Det høje tryk gør os - groft sagt - i stand til at fjerne alt.

Vores moderne teknologi i forening med vores gode håndværker tradition og vores erfaringer helt tilbage fra dannelsen af vores moderselskab Djursland Kloakservice tilbage i 1980, mener vi, gør os til en af de absolut førende inden for water jetting.

 

Kontakt os og hør mere om water jetting

Vores base på Djursland giver os en god mulighed for at operere i hele Jylland og på øerne med alle vores mobile løsninger inden for water jetting, men udover vores nationale kunder leverer vi løsninger til boreplatforme, fragtskibe mm.

Vi står med glæde til rådighed med vores ekspertise, så vi kan finde en løsning til dig.

Kontakt os endelig på tlf. 86 33 48 48 eller via vores kontaktside for råd, vejledning, en snak eller et uforpligtende tilbud.