Afdelinger

Administration
Abildgårdsvej 10
8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Vandteknik

Professionel vandteknik

Hos Djurslands Vand Tech ApS har vi stor erfaring inden for vandteknik. Denne erfaring har vi opnået igennem vores store industrielle opgaver på eksempelvis boreplatforme, kraftværker og store tankskibe, men vores erfaring kommer ligeledes fra en lang række private opgaver rundt især i Jylland. Det kan være opgaver som rensning af skorstene, tanke, byggepladser mm.

Vores erfaring fra mange forskellige arbejdsområder sammenholdt med vores store udvalg af specialiseret udstyr inden for vandteknik giver os mulighed for at finde den bedste løsning til dig som kunde uanset opgavens omfang.

 

Et stort udvalg af specialudstyr

Vi kan tilbyde Danmarks kraftigste højtryksanlæg, som kan yde et vandtryk på op til 3.000 BAR, men udover at råde over noget af verdens bedste udstyr inden for vandteknik, så designer vi selv udstyr til  konkrete opgaver, hvis vi ikke mener, at udstyret på markedet er det rigtige til opgaven.

I løbet af vores mange år inden for vandteknik har vi opbygget en stor mængde af specialudstyr som eksempelvis spulerobotter, højtryksinjektorer, højtrykssandvaskere, specialdysser og højtryksanlæg.

 

Mangler du ekspertise inden for vandteknik?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 86 33 48 48, gå til vores kontaktside eller møde personligt op på vores adresse til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dit projekt, så vi er sikre på, at vi finder den bedste løsning til dig.