Afdelinger

Administration
Abildgårdsvej 10
8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Vandskæring

Præcis og miljøvenlig vandskæring

Hos Djursland Vand Tech er vi særligt stærke til vandskæring, som er specielt skræddersyet til kunder i industrien. Vi benytter en række avancerede teknikker inden for højtryksspuling for at effektivt skære og nedbryde forskellige materialer. Vores specialviden og dygtighed i disse teknikker gør os til førende eksperter, og vi bruger vand som vores primære værktøj til at løse dine udfordringer.

Vores avancerede højtryksanlæg kan levere tryk på op til 3.200 bar, hvilket muliggør præcision og evnen til at skære igennem en lang række materialer, så vi kan fjerne og skære i stort set alt, du måtte have brug for.

En bemærkelsesværdig fordel ved vores metode er, at den udelukkende involverer brug af vand, hvilket eliminerer risikoen for støv og gnister, der potentielt kan føre til brandfare. Med vandskæring udføres arbejdet sikkert og effektivt, hvilket sikrer, at dine behov opfyldes med den højeste standard inden for præcision og miljøbevidsthed.

 

Udvikling af avancerede teknikker til vandskæring 

Hos Djursland Vand Tech skiller vi os ud som den eneste virksomhed i Danmark, der har indført og udviklet de mest avancerede teknikker inden for vandskæring.

Vandskæring udføres med et skærehoved, hvor vi blander vand med et slibemiddel, som sendes ud gennem en dyse med meget stor kraft, så der skæres et meget fint snit uden grater og slagger. Vandskæring er et alternativ til skæring i stål og beton med for eksempel laser, plasmaskærebrænder eller vinkelsliber.
Vandskæring er ideelt at anvende, hvor der er brand- og eksplosionsfare, eller ved skæring under vand. Vandskæring giver kun koldgnister, og man kan derfor skære hul i en gas- eller benzintank, uden at den er rengjort først. Skærehastigheden er lige så hurtig som andre skæreværktøjer, hvor en ståltykkelse på op til 110 mm. Kan skæres uden problemer. Vi anvender et vandtryk fra 2.200-3.200 BAR, der giver et vandforbrug på 10-15 liter pr. minut.

Fordelene ved vandskæring er, at det er en hurtig og effektiv metode. Det giver ingen røg og slagger, og der er ikke behov for at slibe til bagefter. Man kan skære i tanke og rør, som ikke er renset for benzin, gas eller olie, og man kan ligeledes skære i alle slags metaller som, beton, granit, gummi, plast og glasfiber.

 

Vandskæring i stål og vindmøller

Hos Djursland Vand Tech har vi bevist vores ekspertise og evner i utallige projekter. Fra præcisionsopgaver i industrielle komplekser til krævende opgaver som at skære i brodele. Vores vandskæringsteknologi har givet os mulighed for at arbejde med en bred vifte af materialer og former.

Case#1

VANDSKÆRING I STÅL: Vi har skåret hul i to store olietanke for en kunde i Aalborg, i forbindelse med, at de skulle renses for fast stof. Stålet var 28mm tyk, og med 2500 BAR's vandtryk og lidt sand, blev jobbet klaret.

Case#2

SKÆRING I VINDMØLLER: Vores 3000 BAR's højtryksanlæg blev sendt på en lille sejltur. Vi skulle først spule hårdt ler i stykker og bagefter skære et stålvindmøllerør på 6 meter i diameteren over, begge dele under vandet, i forbindelse med skrotning af vindmøllen, som stod i det sydlige Danmark.

 

Miljøbevidsthed og certificering

Som en virksomhed, der værdsætter miljøvenlighed, er vi hos Djursland Vand Tech stolte af at være medlem af GMC Miljøcertificering. Norddjurs Kommune har etableret dette imponerende miljøledelsessystem i form af GMC-certifikatet (Grønt Miljø Certifikat).
Dette certifikat gives til virksomheder, der ikke kun overholder miljøreglerne, men også gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Hos Djursland Vand Tech har vi etableret en stærk intern miljøorganisation, der løbende overvåger vores miljøpåvirkninger og involverer medarbejdere i miljøarbejdet. Dette engagement i bæredygtighed er en kerneværdi hos os, og sikrer, at vores aktiviteter altid er i harmoni med miljøet.

 

Kontakt os for vandskæring

Har du brug for præcisionsskæring med minimal miljøpåvirkning? Djursland Vand Tech er din pålidelige partner. Kontakt os på telefonnummeret 86 33 46 77 eller via mail på mail@u-sinding.dk for at drøfte dine projekter. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, og vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede, hvis du har behov for sparring på opgaven.